بخش ۲-۲ کنترل روشنایی LED با استفاده از پتانسیومتر و برد آردوینو
۸ آبان ۱۳۹۷طراحی و ساخت انکودر افزایشی
۸ آبان ۱۳۹۷
در این گزارش قصد آموزش راهاندازی ماژول HLK-Rm04 را داریم، امیدواریم با این آموزش کمکی به ارتقای سطح علمی شما عزیزان کرده باشیم.
تفاوتهای وایرلس (Wireless) و وایفای (Wi-Fi)
به طور کلی مفهوم Wireless (بیسیم) و Wi-Fi مشابه هستند، هر دو امکان ارتباط بدون سیم را فراهم میکنند، نتیجهی نهایی در هر دو یکی است ولی تفاوت در روش اتصال میباشد.
تعریف وایرلس و وایفای
- Wi-Fi: یک استاندارد برای ارتباطات بیسیم در فواصل کوتاه است و مخفف عبارت Wireless Fidelity است، کارکرد آن مانند Bluetooth است و یکی از استانداردهای Bluetooth نیز به شمار میآید. به عبارت دیگر Wi-Fi ابزار استانداردی است که سیستمهای کامپیوتری از طریق آن به شبکههای بیسیم متصل میشوند. در اصل ارتباط Wi-Fi تنها بین دستگاه و روتر برقرار میشود. اکثر روترها به یک مودم کابلی یا DSL یا هر نوع دیگر متصلاند که دسترسی به اینترنت را برای همهی دستگاههای متصل به روتر Wi-Fi فراهم میکند. برای ایجاد یک ارتباط Wi-Fi شما نیاز به نصب سختافزار در خانه دارید یا مجبور خواهید بود در محدودهی روتری که از طریق آن به اینترنت دسترسی دارید، باقی بمانید. همچنین میتوان یک ارتباط Wi-Fi برای برخی از انواع موبایل یا کنسولهای بازی و تلویزیونها ایجاد کرد. علاوه براین از استاندارد Wi-Fi برای ارسال اطلاعات به صورت بیسیم بین دو یا چند شبکهی کامپیوتری استفاده میشود.
- Wireless: ارتباطات وایرلس بیشتر توسط تلفنهای همراه مورد استفاده قرار میگیرد، اگرچه میتوان این نوع از ارتباط را برای یک کامپیوتر پس از نصب سخت افزارهای لازم، ایجاد کرد. در یک ارتباط وایرلس، دستگاه به واسطهی نزدیکترین دکل مخابراتی، اطلاعات را رد و بدل میکند. یک اتصال وایرلس از یک شبکهی موبایلی استفاده کرده و به شما امکان استفاده از اینترنت در اکثر مکانها را میدهد.
سخت افزار مورد نیاز برای وایرلس و وای فای
اگر شما یک گوشی تلفن همراه داشته باشید برای دسترسی به اینترنت از طریق ارتباط وایرلس یا بیسیم نیازی به هیچ سخت افزار اضافی ندارید. برخی از نوتبوکها نیز بر روی خودشان کارت شبکه بیسیم نصب شده دارند.
برای دسترسی به اینترنت از طریق یک ارتباط Wi-Fi، شما حتما باید یک روتر Wi-Fi خریداری کرده و آن را به مودم خود متصل کنید. لپتاپهای جدید کارت شبکه Wi-Fi نصب شده بروی خود دارند.
محدودهی تحت پوشش
ارتباط Wireless محدودهی وسیعتری نسبت به ارتباط Wi-Fi را تحت پوشش قرار میدهد. برای داشتن یک ارتباط Wi-Fi خوب و باکیفیت برخی مواقع لازم است در همان ساختمانی که روتر Wi-Fi در آن وجود دارد، باقی بمانیم.
سرعت
سرعت آپلود و دانلودی که یک ارتباط Wireless در اختیار ما قرار میدهد معمولا از یک ارتباط Wi-Fi کمتر است. طبق یک مقاله در PCWorld در سال ۲۰۱۲، کاربرانی که به سرویس وایرلس 4G دسترسی داشتند، میتوانستند با سرعت 9.12 و 5.86 مگابیت بر ثانیه دانلود و آپلود کنند. سرعت در شبکههای 3G به مراتب پایینتر از این مقدار است. یک روتر Wi-Fi می تواند سرعت انتقالی معادل ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه را ارائه کند.
فرکانس کاری
فرکانس وایفای 2.5GHz است که این خاصیت آن ویژگیهای زیادی را برای ما به ارمغان میآورد، از جمله کوچکشدن سایز آنتن که حتی میتوان از خود PCB به صورت یک آنتن استفاده کرد، مورد دیگر هم به دلیل فرکانس بالا بسیار راحتتر از دیوار یا اجسام دیگر عبور میکند و باعث میشود که برد بیشتری هم به ما بدهد. اما ماژولهای وایرلس معمولا فرکانسی بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ مگاهرتز را دارا هستند.
در ادامه ویژگیهای ماژول وایفای را مورد بررسی قرار می دهیم:
ماژول HLK-Rm04
ویژگیهای ماژول
-
- پشتیبانی از انتقال کاملا سریال؛
- پشتیبانی از دستورالعملهای تنظیم AT؛
- پشتیبانی کامل از پروتکل پشته TCP/IP و پروتکل DHCP برای دینامیک کردن IP؛
- وب سرور داخلی و انجام پیکربندی پارامترها از طریق شبکه بیسیم توسط IE Browser؛
- پشتیبانی کامل از عملکرد انتقال با ماکزیمم نرخ ارسال 11KB/S.
نحوهی اتصال ماژول به میکرو
همانطور که در شکل مشاهده می کنید پروتکل ارتباطی ماژول برای ارتباط با میکرو UART میباشد، در ابتدا باید ماژول را Config کرد، یکی از تنظیمات ماژول، مشخص کردن اینست که ماژول در حالت کلاینت باشد یا سرور .در حالت سرور ماژول مانند یک مودم عمل میکند، برای مثال با گوشی و یا لپ تاپ یا … اسم وای فای مورد نظر را جستجو کرده و سپس به آن متصل میشوید ،در حالت کلاینت این ماژول هست که باید جستجو کند و یک سرور (مانند مودم) را پیدا کند و به آن متصل شود.
تنظیمات ماژول
-
- جهت انجام تنظیمات این ماژول باید مرورگر خود را باز کرده و این IP را وارد کنید: 192.168.16.254
- نام کاربری و پسورد پیش فرض admin میباشد. بعد از لاگین صفحه زیر را خواهید دید.
صفحه تنظیمات وای فای
جهت استفاده از Wi-Fi ما فقط نیاز به تنظیمات قسمت Serial2Net Settings داریم. در تنظیمات این صفحه Serial Configure و Locale/Remote Port Number برای ما مهم میباشد. که قسمت Serial Configure باید با تنظیمات برنامه C# یکی باشد و Locale/Remote Port Number نیز Port ای انتخاب شود که آزاد بوده و رمز نگاری نشود! اگر پورت از پورت هایی مانند 8080 یا 80 اتخاب شود به احتمال زیاد رمز شده و آن طرف در میکرو کاراکترهای نامفهوم دریافت میشود! و ما در اینجا پورت 251 را انتخاب کردهایم.
SSID نامی است که برای دستگاهها قابل رویت میباشد و میتوان به نام دلخواه مثلا Rohan تغییر داد.
Password رمز اتصال به ماژول Wi-Fi میباشد و میتوانید تغییر دهید، البته ذکر این نکته مهم میباشد که رمز پیشفرض ماژول برای اتصال “12345678” میباشد.
و سایر تنظیمات را به حالت پیشفرض رها کنید و گزینه Apply را بزنید.
نحوهی ارتباط با ماژول
یکی از ویژگیهای خوب این ماژول این است که میتوان برای کار با آن از CMD استفاده و به آن telnet کرد. برای این منظور کلیدهای ترکیبی Win + R را فشرده تا مانند شکل زیر پنجره Run باز شود.
در پنجرهی باز شده CMD را تایپ و بر روی گزینهی OK کلیک کنید تا CMD باز شود.
سپس این عبارت را تایپ telnet 192.168.16.254 251 و Enter بزنید و بعد صفحهی تمام مشکی باز میشود که هرچیزی که تایپ کنید به میکرو انتقال داده میشود. میتوانید برای ارتباط با این ماژول از ATCommand و نرم افزار herculs نیز استفاده کنید. اما ما در اینجا قصد داریم با برنامهنویسی سوکت در #c به ماژول داده ارسال و دریافت کنیم.
البته قبل از این کار باید Telnet Client را در ویندوز فعال کرد، برای اینکار به Control panel رفته قسمت Programs and features را کلیک کرده و سپس در سمت چپ پنجرهی باز شده turn windows features on or off را کلیک کرده و سپس تیک telnet client را فعال میکنیم و OK را میزنیم و سپس میتوانیم از این قابلیت استفاده کنیم.
با استفاده از قطعه کد زیر میتوانیم به ماژول HLK-Rm04 متصل شویم.
Socket client; IPHostEntry ipHostInfo; IPAddress ipAdd; IPEndPoint remoteEndPoint; WiFi WiFiState = WiFi.Disconnected; public enum WiFi { Connected, Disconnected }; public void WiFiConnect(string ip, string portname) { try { ipHostInfo = Dns.Resolve(ip); ipAdd = ipHostInfo.AddressList[0]; remoteEndPoint = new IPEndPoint(ipAdd, int.Parse(portname)); try { client.Connect(remoteEndPoint); } catch (Exception ex) { System.Windows.MessageBox.Show(ex.Message); return; } System.Media.SystemSounds.Exclamation.Play(); } catch (Exception ex) { System.Windows.MessageBox.Show(ex.Message); } } private void cmdBarBtnWifi_Click(object sender, EventArgs e) { if(WiFiState == WiFi.Disconnected) { client = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp); WiFiConnect(Properties.Settings.Default.IP, Properties.Settings.Default.IP_Port); cmdBarBtnWifi.Image = Properties.Resources.WiFiDicConnect; WiFiState = WiFi.Connected; } else if(WiFiState == WiFi.Connected) { client.Close(); client.Dispose(); cmdBarBtnWifi.Image = Properties.Resources.WiFiConnect; WiFiState = WiFi.Disconnected; } }
گرد آوری : محمد کاردان
تنظیم و ویرایش : محمد مهدی گل مشکی
48 Comments
سلام ممنون از اموزش خوبتون .من از این ماژول برای پروژه دانشگاهیم استفاده کردم می خواستم اگه ممکنه یه اطلاعاتی راجع به نحوه دریافت وارسال اطلاعات بهم بگید .برای نوشتن توضیحاتش نیاز دارم
با سلام خدمت شما همراه گرامی،
عذرخواهی مارا بابت تاخیر یک روزه در پاسخ پذیرا باشید
در مورد نحوه ی دریافت و ارسال اطلاعات که پرسش داشتید ، سوالتون خیلی کلی هستش ، اما نکته ای هست که در گزارش نیامده است و به نظرم نکته ی مهمی است ، ببینید یکی از تست های ساده برای اینکه انتقال اطلاعات را مشاهده کنید، استفاده از ماژول مبدل سریال هستش ، به این صورت که وقتی پایه های ماژول و مبدل به صورت ضربدری به هم متصل باشند ، شما میتوانید در یک هایپر ترمینال اطلاعات مبادله ای را مشاهده کنید ، طبق آموزش، شما در پنجره ی CMD هر متنی که می فرستید باید در این تست عینا در هایپر ترمینال مشاهده کنید ، به این صورت که ماژول متن CMD را به مبدل سریال و مبدل سریال به هایپر ترمینال می فرستد .
اگر از توضیح داده شده سوالی داشتید در خدمتتان هستیم ، ممنون هستیم اگر سوالتان را جزئی تر بپرسید
با تشکر ، گروه فنی مهندسی ربات سازان
ببخشید یک سوال دیگر من می تونم از uart rx,tx(پایه۲۰و۲۱)جواب گرفتم اطلاعات به راحتی دریافت وارسال میشه .حالا می خوام از پایه ۲۲ به عنوان rx2 استفاده کنم .بذار این طوری توضیح بدم : پروژه ازrx1 پایه ۲۰اطلاعات رو دریافت میکنه(از میکرو۱مثل دما) وبعد از طریق wifi اونها به رایانه ارسال میکنه رایانه وثبت وضبط میکنه وبعد از طریق همین wifi فرمان خودش ارسال میکنه بهrm04 واز طریق tx1 پایه ۲۱به میکرو ۲ ارسال میشه (تا اینجا همه چی خوبه وجواب می ده )وحالا می خوام میکرو ۲ بگه که این کار انجام شد ومی خوام میکرو ۲ از طریقrx2 پایه۲۲ این پیغام رو به rm04 ارسال کنه واون از طریق wifi به رایانه این پیغام رو برسونه .ایا این ماژول می تونه این کار رو بکنه ? یا نه? اگه اره بگید چطوری این تنظیمات رو انجام بدم تا جواب بگیرم .دوباره ممنون از اموزش خوبتون
خواهشا جامع وکامل راهنماییم کنید هرجا گشتم جواب نگرفتم کارم گیره کمک می خوام
سلام ممنون از پاسختون ولی خواهشا این سوال رو پاسخ بدین واسه من خیلی مهمه ایا این ماژول پورت دیگه سریالی داره یا نه ؟اگه داره کدومه ومن چطور ازش استفاده کنم ؟خواهشا این برام بگید اینجا تنها جایی که مطلب خوب مختصر ومفید گفته شده ممنون میشم منو بی جواب نزارید .خیلی برام مهمه اگه این کار ممکن باشه عالی میشه اگه نه کل هزینه ای که من برای پروژه انجام دادم به باد می ره .بالا هم پروژه رو توضیح دادم که چطوره .خواهش می کنم من خیلی حرفه ای نیستم تازه کار هستم
سلام خدمت شما همراه گرامی،
ما برای اینکه پاسخ دقیق تری به شما بدهیم ، یک سری تحقیقاتی انجام دادیم و طیق مشاوره هایی که با مهندسین شرکت انجام شد ، این کار شدنی نیست و ماژول همان یک پورت سریال را دارا می باشد.
عذرخواهی ما را بابت تاخیر پذیرا باشید
با تشکر ، گروه فنی مهندسی ربات سازان
سلام دوباره ببخشید که هی هی سر می زنم من تازه به یه شهر جدید اومدم کسی رو هم نمی شناسم بپرسم غریبیم بخاطر همین از شما پرسیدم به جز اینترنت چیز دیگه ای ندارم از الکترونیکی های شهر پرسیدم ولی چیزی دستگیرم نشد خواهش می کنم شما باز یه گروه یا یه تیم هستید دوست واشنا هم دارید اگه میشه راهش رو برام پیدا کنید ممنون میشم .باز عذر می خوام که هی کامنت می ذارم
سلام خدمت شما همراه گرامی،
برای دریافت پاسخ های بهتر لطف کنید سوالاتتان را در انجمن مطرح نمایید ، لینک انجمن forum.robotmakers.ir
با تشکر ، گروه فنی مهندسی ربات سازان
ممنون
با سلام. ببخشید پسورد پیشفرض ماژول HLK-RM04 چیست؟
با سلام خدمت شما همراه گرامی،
پسورد یا همان رمز عبور پیشفرض ماژول HLK – Rm04 عدد ۱۲۳۴۵۶۷۸ می باشد .
ممنون از سوال خوب و به جای تان
با تشکر ، گروه فنی مهندسی ربات سازان
میخاستم با وای فای یک میکرو را پروگرام کنم کمکم کنید
با سلام خدمت شما همراه گرامی،
بنده تا به حال این پروژه را مشاهده نکردم ، اگر مطلب آموزشی در مورد این موضوع بود ، برایتان در سایت قرار خواهیم داد
با تشکر ، گروه فنی مهندسی ربات سازان
سلام،
من هم خیلی وقت پیش قصد داشتم پروگرامر وای فای بسازم اما متاسانه فرصت نکردم. و باید بگم که این کار امکان پذیر هست … فقط کافیه که بعد از اینکه مدار پروگرامرتونو کامل کردید به جای اینکه با USB ارتباط برقرار کنه باید با این ماژول ارتباط داشته باشه …
با سلام خدمت شما همراه گرامی،
در مورد سوالتان، صحبتهایی با مهندسین شرکت انجام شد، ببینید برای این کار شما باید از طریق کامپیوتر به یک پروگرامر که قابلیت وای فای دارد متصل شده، آنگاه پروگرامر اطلاعات دریافتی از سیستم را بر روی میکروکنترلر برنامهریزی کند، به عبارت دیگر به جای ارتباط USB (اکثر پروگرامرهای موجود در بازار از این پروتکل برای ارتباط دستگاه استفاده میکنند) از وای فای استفاده کنید.
برای اجرای این کار از ماژولهای وای فای موجود در بازار استفاده کرده و طبق مقاله راه اندازی کرده و توسط میکروکنترلر اطلاعات دریافتی را پردازش و پردازندهی مورد نظر را پروگرام کنید.
با تشکر، تیم فنی مهندسی ربات سازان
سلام ممنون از سایت خوبتون
من برای کانفیگ کردن ماژول از یک مبدل ft232 استفاده کردم (این مبدل تست کردم درست کار میکند) ولی وقتی به ماژول وصل میکنم هیج دیتایی نمیتونم بفرستم و دریافت کنم انگار ماژول هنگ میکند شما فکر میکنید مشکل چی میتونه باشه باتشکر
سلام خدمت شما همراه گرامی،
به هنگام استفاده از پروتکل سریال(UART) باید دقت کنید که در صورتی که قصد شبکه کردن چند میکرو را دارید و می خواهید تمامی آنها را ازطریق یک پورت USB با استفاده از FT232 کنترل نمایید باید به نحوه اتصالات در پایه های RX و TX توجه کنید، بدین صورت که پایه های RX و TX در تمامی میکروها به صورت مستقیم به یکدیگر وصل می شوند(یعنی تمامی پایه های RX به یکدیگر و تمامی پایه های TX نیز به یکدیگر متصل می شوند). و نحوه ارتباط این شبکه از میکروها با FT232 به صورت غیر مستقیم می باشد(یعنی پایه ی RX در FT232 باید به پایه های TX در شبکه میکروها و پایه TX در FT232 به پایه های RX در شبکه میکروها متصل گردد). نتیجه اینکه ماژول HLK-RM04 نیز مشابه آی سی FT232 می باشد با این تفاوت که اطلاعات را به جای ارسال از طریق کابل USB به صورت Wi-Fi منتقل می کند. نکته اینجاست که در صورتی که در مدار خود از میکرو، آی سی FT232 و ماژول HLK-RM04 استفاده می کنید از آنجایی که ماهیت FT232 و HLK-RM04 یکسان می باشد باید در هر لحظه فقط یکی از آنها در مدار باشد. توضیح اینکه اگر دارید اطلاعات را از طریق FT232 به مدار ارسال می نمایید باید ماژول HLK-RM04 را به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری از مدار خارج کنید و برعکس.
با تشکر تیم فنی مهندسی ربات سازان
ممنون از جواب بجایی که دادید والا منم به ذهنم رسیده که همچین چیزی بسازم. سوالامو بعدا میام ازتون مپرسم.
سلام
من با این ماژول در حالت وایفای بین یک دو کامپیوتر ارتباط بر قرار کردم طرف ترمینال و طرف دیگر تلنت حال وقتی که یک طرف یک میکرو xmega میزارم که مدام در فواصل یک ثانیه به طور مداوم یک متن را میفرستد در طرف دیگر روی تلنت هیچی دریافت نمیکنم لازم به ذکر است که تنظیمات سریال چک شده است برنامه هم چک شده است کابل هم چک شده است لطفا راهنمایی بفرمایید این موضوع من رو کلافه کرده
با سلام
چرا با این ماژول به راحتی میتوان با کامپیوتر ارتباط برقرار کرد ولی با میکرو بهیچوجه جواب نمیده نه میشه چیزی فرستاد
و نه چیزی ازش دریافت نمود تمامی جزویات رو چک کردم و با همان میکرو و همان برنامه با کابل سریال به راحتی روی کامیپیوتر جواب میگیرم ولی وقتی این ماژول میاد وسط هیچ اتفاقی نمیافته لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام، ممنون ام به خاطر مطلب خوبتون… یه سوال داشتم تو هر سایتی که بگید گشتم ولی پیدا نکردم.
با این ماژول چه طوری میشه یه صفحه وب رو باز کرد؟ مثلا میخوام این صفحه رو با آردوینو باز کنم: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲/test
اصلا همچین کاری میشه کرد؟
اکثر نمونه کد ها برای اینه که این ماژول رو به صورت سرور راه اندازی کرد… ولی اگه بشه یه نمونه کد هم برای کلاینت بزاری ممنون میشم 🙂
عرض سلام و تشکر از مطلب خوبتون
بنده هم تقریبا همین مشکل آقای قشقایی را دارم.
وقتی با کامپیوتر بهش at command می فرستم جواب میده و دقیقا کار میکنه ولی وقتی با میکرو at command میفرستمجواب نمیده و هیچ عکس العملی نشون نمیده.
تمام اتصالات را هم چک کردم و حتی ولتاژ TX میکرو را هم با مقاومت زیر ۳.۳ ولت قرار دادم. ولی نمیدنم مشکل از کجاست.
سه روزه که درگیر اینم.
ممنونم راهنمایی کنید.
من مشکل را پیدا کردم.
میکرو را مستقیم به ماژول وصل کردم درست شد.یعنی تقسیم مقاومتی را بر داشتم. البته برا من جواب داد شاید کسای دیگه فرق بکنه.
با سلام
اموزشی که گذاشتید برا ی ویندوز هست لطفا طریقه راه اندازی با گوشی اندروید را نیز اموزش بدید.
با تشکر
به زودی این آموزش بر روی سایت قرار خواهد گرفت…
با سلام ،
من چون دیدیم اینجا سریع تر از جاهای دیگه سولات رو جواب دادی و كمك كردید، سوالم رو اینجا پرسیدم.
دوستان اطلاعاتی از bayesian network برای ارتباط و پروگرم كردن وای فای دارید؟
ممنون میشم اگه راهنماییم كنید
سلام، دقیقا قصد چه کاری دارین؟ چرا به الگوریتم bayesian network نیاز دارین برای پراگرم کردن وای فای؟
سلام
من این ماژول رو دارم ولی تو برنامه c# دریافت وارسال مشکل دارم لطفا به من کمک کنید من فقط میتونم ارسال کنم اونم فقط یکبار بعدش ارور میده
میتونین برنامه اش رو برام ایمیل کنید؟
ممنون
میشه این ماژول رو به صروت کلاینت هم تنظیم کرد؟
منظورم اینه که بشه اطلاعات رو به یه جای دیگه بفرسته ویا یه لینکی رو باز کنه…
منظورم اینه که مثلا این لینک رو باز کنه: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲/test
بله این امکان وجود دارد و میتوان از این ماژول به صورت کلاینت هم استفاده نمود و برای باز کردن لینک هایی که دارای کد HTML میباشند شما باید برنامه استخراج متن نوشته و داده ها را از بین تگ های HTML استخراج نمایید و …. یا اینکه از کامپوننت ها و کتابخانه های پردازش کدهای HTML استفاده نمایید ….
سلام
من از این ماژول استفاده کردم و مشکلی در ارسال و دریافت اطلاعات ندارم
اما قصد دارم تا با استفاده از میکرو کنترلر و این ماژول دستور ping را اجرا کنم ، یعنی میکرو یک آی پی خاص را ping کنه و اطلاعات رو دریافت کنه
لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنید
سلام
من به جواب این سوال خیلی نیاز دارم خواهش میکنم جواب بدید :
توی این پروژه کلاینت و سرور کیه ؟
من اون طور که فهمیدم wifi سرور هست . لطفا بهم بگید چرا ؟
من پروژه ای دارم که از این وای فای استفاده کردم ولی برای این قسمت موندم
اگه میشه برنامه ی ساده ای بدهید که من بفهمم
ممنون
سلام. با توجه به تنظیمات وای فای میتواند سرور و یا کلاینت باشد و برای تعیین کلاینت و یا سرور بودن نیازی به کد و برنامه نویسی نیستو فقط کافیست تا آی پی این ماژول را در مورورگر وارد نموده اینتر زده و سپس رمز را وارد کرده و تنظیمات مربوطه را انجام دهید… تنظیمات ساده و روان است …
سلام
ایا برای میکروکنترلر میتوان برنامه ای نوشت که کار tcp client را انجام دهد؟
لطفا راهنمایی کنید من مبتدی هستم و نمیدونم میشه یا نه. اگه میشه برنامه tcp client رو نوشت خواهش میکنم بهم کمک کنید ممنون
من یه پروژه حضور غیاب با این وای فای و rfid کار میکنم و نمیدونم کامپیوتر کلاینت میشه یا سرور ؟
سلام
خواستم بدونم تا به حال کسی تونسته این ماژول رو Upgrade کنه یا به عبارتی فایل uboot اش رو دوباره روی چیپ اعمال کنه و تغییر بده.
من این ماژول رو مدتیه گرفتم ولی بردش مشکل پیدا کرده و لازمه دوباره پروگرم بشه، از دوستان اگه انجام دادن لطفاً راهمنایی کنن.
ممنون.
سلام
یه سوال داشتم
من این ماژول رو توو پروژه کارشناسی خودم دارم استفاده میکنم. ولی از برد starter kit استفاده نکردم و خود IC رو روی PCB زدم.همونطور که از دیتاشیت خوندم، دوتا پایه Vdd داشت، منم با خازن وصل کردم. ولی متاسفانه گوشی یا لپ تاپ نمیتونه اسم IC رو ببینه. میخواستم بدونم به غیر از وصل کردن Vdd ، احتیاجی به وصل کردن پایه های دیگه مثل WPS هست ؟
ممنون
با سلام میشه از این ماژول در شبکه کردن چند سنسور با یه مستر استفاده کرد؟ مثلا میخوام سنسورهای خونه رو به این ماژول وصل کنم و ببینمشون.با تشکر…
سلام دوستان. بنده میخوام از طریق این ماژول و ارتباط اون به پورت RS232 یک دستگاه امکان شبکه کردن اون دستگاه را انجام بدم.مشکل من تنها جایی ست که فقط با wifi ماژول این کار را میتونم انجام بدم ولی چون ایمنی اون کمه میخوام از طریق lan کابلی این کارو انجام بدم ولی متاسفانه وقتی روی مد کابلی میزارم پورت lan دستگاه خاموش میشه و ارتباط قطع میشه. چه پیشنهادی برام داریم؟؟
سلام
لطف کنید تنظیم hlk-rm04 به عنوان کلاینت رو بگید.و بعد هم خیلی ممنون میشم کد سی شارپ رو قرار بدید که بشه به این کلاینت دیتا ارسال کرد.(میخوام باهاش روی led عدد نشون بدیم مثلا عدد ۱۲۳)
مدتی درگیرش هستم جواب نمیگیریم
تشکر و سپاس
سلام با این ماژول چطور میشه از یک میکرو کنترلر اتمگا ۳۲ -اطلاعات رو به لب تا فرستاد؟ فقط یک عدد اندازه گیری شده رو از میکرو کنترلر میخام هر ثانیه به لب تاب بفرستم-ممنون میشم راهنمایی کنید
وهم بشه از این عدد تو سی شارپ استفاده کردش برای پردازش های بعدی
سلام شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی sw تو مدار به چه معناس؟
سلام مهندس، SW که در مدار مشخص شده به معنای switch یا همان کلید می باشد.
سلام
وقتی این ماژول تو مد Default قرار میدیم IP اون ۱۹۲.۱۶۸.۱۶.۲۵۴ میشه ولی من هر کاری می کنم نمی تونم این IP رو عوض کنم. البته تو مدهای دیگه می شه ولی تو مد Default که ماژول هم اکسس پوینته و هم استیشن چجوری میشه IP ماژول رو عوض کرد
سلام
ازتون بابت این مطلب تشکر میکنم.
سوال بنده اینه که آیا این امکان وجود داره که بنده اطلاعاتی رو از طریق یکی از پورتهای شبکه ماژول ارسال کنم، و آنها را از طریق پورت شبکه دیگر و WiFi دریافت کنم؟ آیا نام این حالت روتر است؟ لطفا درباره تفاوت پورتهای شبکه WAN و LAN نیز توضیح دهید.
با سپاس
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم اگر ممکنه بفرمایید فضای نام هایی که using میشه در این پروژه کدوم ها هستن ؟
ممنونم
[…] این آموزش از ماژول وای فای HLK-rm04 استفاده شده. همانطور که تنظیمات ماژول در این مطلب […]
با سلام و وقت بخیر. من ورژن ۲ (B) این ماژول را استفاده کردم متاسفانه نتونستم باهاش از این طریق ارتباط برقرار کنم. میخواستم بدونم فرقی میکنه با ورژن اولش؟