معرفی مختصر کامپایلرهای میکروکنترلرهای ARM
۲۳ مرداد ۱۳۹۷هزینه ساخت و طراحی ربات هوشمند
۲۳ مرداد ۱۳۹۷میکروکنترلر ARM و نرم افزار کیل
ARM یکی از قوی ترین میکروکنترلرهای موجود در بازار است که تقریبا در تمامی گوشیهای هوشمند و تبلتها از این پردازنده استفاده میشود. با توجه به این موضوع اكثر ABS سیستمهای ترمز، GPS شركتها و كارخانجات الكترونیكی به سمت این سیستمهای الكترونیكی روی آورده اند. كه این خود باعث ایجاد یك رقابت در بین تولیدكنندگان پردازندههای سرعت بالا شده است.
در این خلال نسل جدید پردازندههای ARM به بازار معرفی شدند، كه دارای سیستم پردازش 32 بیتی با سرعت پردازش چند مگاهرتز تا چند صد مگاهرتز میباشند. سرعت بالا، قیمت ارزان و حجم كم این پردازندهها باعث شده كه اكثر تولیدكنندگان میكروكنترلرها و پروسسورها مانند ATMEL ،PHILIPS و… آن را در لیست محصولات خود قرار دهند.
حجم كم پردازندههای ARM باعث شده كه اكثر فضای داخلی میكروكنترلرها برای تجهیزات جانبی مانند DAC ،Serial ،LAN ،USB ،ADC و … بكار گرفته شود. هسته داخلی تمام میكروكنترلرهای ARM كارخانجات مختلف یكی است بنابراین برنامه نوشته شده برای یك سری از میكروكنترلرها را می توان برای سری دیگر نیز استفاده كرد.
در این گزارش میخواهیم نحوهی ایجاد پروژهی جدید در نرمافزار کیل (Keil) را توضیح دهیم، همانطور که در گزارشهای قبل گفته شد، برای کار با میکروکنترلرهای ARM بهتر است از کامپایلر کیل (Keil) استفاده شود.
۱- در ابتدا گزینهی New Uvision Project را انتخاب میکنیم:
۲- نام پروژه را وارد کرده و Save میکنیم.
۳- در قسمت Data base کتابخانهی NXP ( Founded By Philips ) گزینهی lpc1768 را انتخاب میکنیم.
۴- بعد از ایجاد پروژه لازم است که فایل system_lpc17xx.c را به Source Group در قسمت سمت چپ اضافه کنیم، این فایل را میتوانید از اینجا دانلود کنید.
۵- حال از منوی File گزینه New را انتخاب کرده، و یک فایل متنی برای کد مورد نظر خود ایجاد میکنیم، با زدن Ctrl+S فایل متنی ایجادشده را Save میکنیم و در قسمت Save نام فایل را حتما باید با پسوند “c.” ذخیره کرد، مثلا FileName.C ، حالا باید این فایل را به پروژه اضافه کنیم، برای این منظور ابتدا یک Source Group جدید اضافه میکنیم.
۶- برای مثال نام Source Group را Main قرار میدهیم و سپس از مسیر پروژهای که ایجاد کردیم فایل Text که با پسوند C. درست کردهایم را اضافه میکنیم.
۷- در اینجا نام فایل C ایجاد شده gpiointerrupt هست و گزینهی Add را میزنیم، حالا میتوانیم Code مورد نظر را بنویسیم.
۸- بعد از نوشتن کد برای کامپایل از button زیر استفاده میکنیم:
1 Comment
سلام
من بعد از ایجاد پروژه وقتی می خوام فایل system_lpc17xx.c رو به source group اضافه کنم، گزینه ای به نام Add files to group ‘sourc group’ وجود نداره. باید چیکار کنم؟