ربات شبیه ساز ۶RSS
۲۴ آذر ۱۳۹۷۱-۱ انواع بستهبندی در میکروکنترلر های AVR
۲۴ آذر ۱۳۹۷آیا تاکنون به این موضوع فکر کردهاید که کشتیهای قارهپیما، نفت کشها، مراکز تهیه و توزیع برق و در حجمهای گستردهتر مراکز هستهای و یا حتی مرکز تحقیقات فیزیک بنیادی سرن چگونه هدایت و کنترل میشوند؟ این مراکز چگونه بخشهای مختلف خود را که شامل صدها و هزاران سنسور و قطعات الکترونیکی میباشد را کنترل میکنند؟ چگونه تمامی اطلاعات را ثبت و ضبط میکنند و چگونه آنها را در مواقع نیاز فراخوانی میکنند؟ تمامی این مراکز از نرمافزارهای اتوماسیون صنعتی مثل لبویو و اسکادا استفاده میکنند. اما لب ویو چیست و چگونه کار میکند؟
نرم افزار LabView مخفف عبارت Laboratory Virtual Instrument Engineering Workbench میباشد، یک زبان برنامهنویسی گرافیکی که به صورت گستردهای برای کاربردهای مختلفی در صنایع، تحصیلات، آموزش و تحقیقات آزمایشگاهی به عنوان یک مدل استاندارد برای جمع آوری و پردازش دادهها و همچنین وسیلهای جهت کنترل و شبیهسازی ابزارهای مجازی درآمده است.
این برنامه یک نرمافزار قدرتمند و قابل انعطاف جهت تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازهگیری است. عملکرد نرم افزار LabView کاملا از طبیعت ترتیبی و زنجیرهای موجود زبانهای برنامهنویسی متنی متداول و مرسوم مجزاست و یک محیط گرافیکی را برای کاربر فراهم ساخته است. در این راه از تمامی ابزارهای لازم جهت جمع آوری، پردازش و تحلیل دادهها و نمایش نتایج استفاده میشود.
به کمک این زبان برنامهنویسی گرافیکی که با “G” نشان داده میشود، در برنامهی نوشته شده، از یک نمودار بلوکی استفاده میشود و سپس این نمودار به کدهای ماشین تبدیل میگردد. این نرمافزار برای موارد بیشماری از کاربردهای علمی و مهندسی، ایدهآل و عملی است و به شما کمک میکند تا مسائل و مشکلات موجود در برنامهنویسی را در مدت زمان کوتاهی حل کنید. گستردگی این نرم افزار در زمینه آزمایشگاهها دارای ابعاد مختلفی است. به عنوان مثال در صنایع گوناگون در مواردی که باید اندازهگیریهایی از قبیل دما انجام گیرد، میتوان از این نرمافزار استفاده نمود. این دما ممکن است دمای یک کوره، یک سیستم سرد کننده مانند یخچال، یک محیط گلخانهای، یک اتاق و یا یک دیگ بخار باشد!
علاوه بر دما میتوان موارد دیگری نظیر فشار، نیرو، جابجایی، کشش، pH و غیره را نام برد. از رایانههای شخصی به همراه این نرمافزار میتوان ابزارهای اندازهگیری حقیقی را در محلهای گوناگون به صورت مجازی شبیهسازی کرد.
در این فیلم آموزشی با استفاده از نرمافزار صنعتی لبویو، LED را روشن و خاموش میکنیم. برای این منظور از برد آردوینو استفاده شده است.
;
8 Comments
سلام و عرض خسته نباشیی خدمت مهندس گرامی من یه مشکلی که برای انجام پروژه آردوینو دارم این هستش که زمانی که برنامه vi package manager رو باز میکنم گزینه هایی که وجود داره هیچکدومشون گزینه آردوینو نیستش که نصبش کنم و در نرم افزار لب ویو امکانات آردوینو رو برام نمایان کنه به طور کلی که بگم گزینه لب ویو اینترفیس فور آردوینو رو ندارم اگه امگانش هست کمکه کوچیکی کنید ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییتون رو برام ایمیل کنید بسیار بسیار ممنونم تشکر فراوان دارمmorteza.12328@yahoo.com
باید فیلتر شکن داشته باشید تا این گزینه را ببینید
با عرض سلام من میخوام با استفاده از ماژول سنسور گاز CO و اردوینو و با استفاده از نرم افزار labsview مقدار عدد از غلظت گاز اندازه گیری شده رو کنترل بکنم و حتی بتونم سنسور را کالیبراسیون بکنم
ممنون میشم کمک بفرمایید
سلام
باید فیلتر شکن داشته باشید تا این گزینه را ببینید
با سلام و احترام
پس از اجرای برنامه LabVIEW خطای ۵۰۰۳ اتفاق میوفته. دلیل اون رو اگه ممکنه بفرمایید
با سلام بنده پس از اجرای برنامه ال ای دی rxاردینو مدام چشمک میزند و برنامه نیز اجرا نمی شود به نظرتون مشکل از کجاست.
با سلام و خسته نباشید
در بلوک Init در قسمت visa resource که باید مشخص کنی که آردوینو به چه com متتصل است را زمانی که کلیک میکنی ، هیچ com را نشان نمیدهد، ولی در خود برنامه آردوینو مشخص است و برنامه به راحتی داخل برد upload میشود اما در برنامه labview هیچ com را نشان نمیدهد ، ممنون میشم اگه لطف کنید راهنمایی کنید.
[…] کنترل LED با اتصال برد آردوینو (ARDUINO) و نرم افزار لب ویو (LAB… […]